Kjelltoresmat, Munkedamsveien 71, 0270 Oslo post@kjelltoresmat.no   Tore Namstad: 93 02 64 07  Kjell Arne Johnsæter: 91 60 17 84 • Personvern

  • Facebook Social Icon

Vil du heller spise ute kan du prøve en av våre restauranter:

Personvernerklæring

 

Våre nettsider bruker informasjonskapsler – et stykke data i form av tekst eller binær kode som nettbrukere kan motta fra ulike nettsider som besøkes. Informasjonskapslene lagres lokalt på brukerens harddisk. Hensikten er at nettsiden skal fungere på en mest mulig brukervennlig måte og ivareta personlig informasjon. I innstillingene til din nettleser kan du selv velge å slette informasjonskapsler.

 

Vi mottar og lagrer den informasjonen du oppgir til oss. I tillegg kan vi lagre din IP- og epost-adresse samt epostkommunikasjon fra deg. Vi kan også lagre opplysninger du oppgir til oss, for eksempel navn, adresse og telefonnummer. Disse opplysningene er kun til vårt bruk og deles ikke med tredjepart. Hvis du ikke vil at vi skal bruke dine opplysninger eller har endringer, vær vennlig å ta kontakt med oss.

 

Vi samler denne informasjonen for å:

• Tilby samt drive vår tjeneste

• Tilby brukerstøtte og service

• Kunne ta kontakt med våre kunder

 

Vår nettside er publisert gjennom Wix nettplattform. Det betyr at dine brukerdata kan lagres hos Wix. De lagrer data på sikre servere, bak brannmur. 

 

Vi forbeholder oss retten til å endre vår personvernerklæring. Endringer trer i kraft så fort de er publisert på denne siden.