Kjelltoresmat, Munkedamsveien 71, 0270 Oslo post@kjelltoresmat.no   Tore Namstad: 93 02 64 07  Kjell Arne Johnsæter: 91 60 17 84 • Personvern

  • Facebook Social Icon

Vil du heller spise ute kan du prøve en av våre restauranter:

Alle gode ting er 5


Noen av Norges mest anerkjente restaurantkokker lar deg komme til dekket bord, til jubileum, bursdag, feiring akkurat slik du vil ha det. ​I våre festlokaler eller hjemme hos deg selv.

Petter Arvidsson

  • Restaurant og Hotelgymnasium 2003–06

  • Kokk/ kjøkkenansvarlig i Hemsedal og Smøgen

  • Kokk på Theatercafeen

  • Soussjef på Restaurant Akersberget

  • Chef de partie på Olympen

  • Kjøkkensjef på Restaurant Victor

Loke-Johan E. Larsen

  • Kokkunge

Kjell Arne Johnsæter

 

  • Kokkeskole i Oslo 1982

  • Læretid på Helsfyr Hotel, Oslo

  • Chef de partie, Claridges Hotel, London

  • Chef de partie, Restaurant De 5 stuer, Holmenkollen Park Hotel

  • Kjøkkensjef på Restaurant Ambassadeur, Oslo

  • Kjøkkensjef/daglig leder på Julius Fritzner, Grand Hotel, Oslo

  • Kjøkkensjef på Restaurant Acqua, Oslo

  • Kjøkkensjef Grand Café, Grand Hotell, Oslo

  • Daglig leder på Restaurant Madserud Gård, Oslo

  • Eier av Stock, Kafe Løve og Kafe Oslo

Tore Belgum

 

  • Kokk og bakerlinje 1981

  • Svennetid hos Klausen og sønn

  • Baker hos Klausen og sønn

  • Kokkelærling på restaurant Kastanjen

  • Chef de partie på restaurant Kastanjen

  • Souschef Hotell Elveseter, Bøverdalen

  • Souschef Morrison Hotell, Mallorca

  • Souschef Restaurant Solsiden

  • Assisterende kjøkkensjef på restaurant Julius Fritzner,

  • Assisterende kjøkkensjef restaurant Arcimboldo

  • Kjøkkensjef på Bar og Restaurant

  • Kjøkkensjef restaurant Fogo

  • Kjøkkensjef restaurant The Pepper Room, Marbella

  • I tillegg har Tore Belgum skrevet 5 kokebøker, vært matstylist i en rekke magasiner, vært fast foredragsholder for konditor og kokkelærlinger og holdt temakurs for profesjonelle kokker.

Tore Namstad

 

  • Kokkeskole på Lillehammer 1980

  • Læretid på Royal Garden Hotel, Trondheim

  • Souschef på Bryggen Restaurant, Trondheim

  • Kjøkkensjef på La Brochette, Trondheim

  • Souschef på Kastanjen, Oslo

  • Chef de Partie på Restaurant Bagatelle, Oslo

  • Kjøkkensjef på Palace Grill, Oslo

  • Restauratør/medeier av Bollywood Dancing, Oslo

  • Restauratør/medeier av Madserud Gård, Oslo

  • I tillegg har Tore Namstad skrevet kokebøker, vært matstylist i en rekke reklame lmer og magasiner, samt holdt kokkekurs for profesjonelle og amatører.

  • Eier av Stock, Kafe Løve og Kafe Oslo

Om oss