Kjelltoresmat, Munkedamsveien 71, 0270 Oslo post@kjelltoresmat.no   Tore Namstad: 93 02 64 07  Kjell Arne Johnsæter: 91 60 17 84 • Personvern

  • Facebook Social Icon

Vil du heller spise ute kan du prøve en av våre restauranter:

På Kjelltoresmat lager vi menyer med utgangspunkt i deres ønsker, budsjett og sesongens herligheter.

 

GRYTERETTER

Spør oss - vi lager det meste

 

LAMMEBACALAO 

Vår signaturrett serveres med potetpuré

 

Pris pr pers kr 185:- inkl mva

 

 

MENY

Hverdag eller fest vi tilpasser menyene

 

SKALLDYRMOUSSELIN

 Spinat, haricot vertes og skalldyrdressing  

 

ANDEBRYST MED ANDELÅRSCONFITE 

Ovnsbakte rotgrønnsaker, rosmarinstekte poteter og grønnpeppersaus

 

MØRK VALRHONA KONFEKTKAKE 

Kanelkrem og rødvinskokt pære

 

Pris pr pers 485:- inkl mva

 

 

SJØKREPSHALE

med urtesalat i skummende sjøkrepssuppe 

 

OVNSBAKT PIGGVAR  

 Haricot vertes- og sjalottløksalat, amadinepoteter og dillhollandaise  

 

PERLEHØNEBALLOTINE  

Rotgrønnsaker og steinsopprisotto med rødvinssjy 

 

BRINGEBÆRMOUSSE MED HASSELNØTTCRUMBEL 

Bringebærfylt «berlinerbolle» med salt karamellsaus og bringebær

 

Pris pr pers kr 685:- inkl mva

 

MINGLEPARTY

Retter som passer til aperitiffen, fire smakfulle og varme småretter
og en dessert, legges opp «fortløpende» i bambusskåler, gjestene plukker opp rettene

etter hvert som de ferdigstilles og spises enkelt med en gaffel/skje.

 

PINTXOS

Vaktelbryst med aubergine og tapenade

Varmrøkt fjellørret med vaktelegg og dill

Svele med Ishavskaviar, creme fraiche og rødløk

 

I BAMBUSSKÅLER

Blomkålsuppe med blåskjell

Cheviche av kveite, mais, tomat, avocado, rødløk, lime, koriander

Stekt makrell med peppersaus og varm agurk

Kalv med skummende steinsoppsaus og sommerkål

Sjokoladepudding med vaniljesaus

 

Pris pr pers kr 498:- inkl mva.