Kjelltoresmat, Munkedamsveien 71, 0270 Oslo post@kjelltoresmat.no   Tore Namstad: 93 02 64 07  Kjell Arne Johnsæter: 91 60 17 84 • Personvern

  • Facebook Social Icon

Vil du heller spise ute kan du prøve en av våre restauranter:

Matkurs for bedrifter og grupper

Kursets gang

Vår beste øvelse. Dere kommer inn kjøkkenveien til et glass og litt fingermat og blir litt kjent med kokkene og hverandre. Dere deles i team og tar på blå kjøkkenforstykker, og sammen med kokkene lager dere enfireretters festmeny 

 

Her er det mange matnyttige tips å hente, mange fine teknikker å prøve, vi svarer på spørsmål og lærer bort «triksene» som gir middagen dimensjonen som kreves. I restauranten med originalkunst oppdekt med hvite duker og høye glass nyter dere forskjellig kvalitetsdrikke til hver rett. Kaffe og avec.

 

Alle mottar et oppskriftshefte, merket med anledning og/eller firmanavn.

 

Middag

Kursmiddag kan bestå av:

  • Champagne og fingermat

  • Arbeidsdrikke

  • 4 retters meny som kan inneholde skalldyr, fisk, fugl/vilt/kjøtt og dessert

  • Gode viner, alkoholfrie alternativer

  • Kaffe avec

  • Oppskriftshefte

Pris pr. pers. 1595,- + 25 % mva

Menyen varieres og relateres til sesong.

Sammen setter vi opp en meny etter deres behov og ønsker.

 

Kurset

Lær å lage mat. Kurs med følelsen av å være på restaurant. Kanskje den beste måten å spise ute på?

Pris: 1595,- + mva

Varighet: ca 6 timer

Send oss en forespørsel på matkurs