Kjelltoresmat, Munkedamsveien 71, 0270 Oslo post@kjelltoresmat.no   Tore Namstad: 93 02 64 07  Kjell Arne Johnsæter: 91 60 17 84 • Personvern

  • Facebook Social Icon

Vil du heller spise ute kan du prøve en av våre restauranter:

Mingle, wine and dine

Ønsker dere en kombinasjon av matkurs og det å bare være sammen uten alt for mye jobb? Da er dette opplegget midt i blinken.Vi starter med noen bobler i glasset og litt enkel fingersnacks, så lager dere 3 småretter som anrettes og serveres av gruppene etterhvert som de ferdigstilles med noe godt drikke til. Etter ca 1 time går dere til bords.

Vi kokker serverer hovedrett og dessert basert på sesongens beste råvarer. 

Kursets gang

Dere kommer inn kjøkkenveien til et glass og litt fingermat og blir litt kjent med kokkene og hverandre. Dere deles i team og tar på blå kjøkkenforstykker, og sammen med kokkene lager dere tre småretter. 

 

Her er det mange matnyttige tips å hente, mange fine teknikker å prøve, vi svarer på spørsmål og lærer bort «triksene» som gir middagen dimensjonen som kreves. I restauranten med originalkunst oppdekt med hvite duker og høye glass nyter dere forskjellig kvalitetsdrikke til hver rett. Kaffe.

 

Alle mottar et oppskriftshefte, merket med anledning og/eller firmanavn.

 

Mingle, wine and dine

  • Pris pr pers Kr 1250,– pluss 25 % mva med Musserende som aperitiff

  • Pris pr pers Kr 1295,– pluss 25 % mva med Champagne som aperitiff

  • Inkluderer ellers glass vin eller alkoholfritt til smårettene på kjøkkenet

  • Utvalgte viner og alkoholfritt til menyen  (inkluderer ikke dessertvin eller avec)

  • Kaffe 

  • Oppskriftshefte med menyen og drikke

  • Lokalleie

Menyen varieres og relateres til sesong.

Sammen setter vi opp en meny etter deres behov og ønsker.

 

Kurset

Lær å lage mat. Kurs med følelsen av å være på restaurant. Kanskje den beste måten å spise ute på?

Pris: 1250,– / 1295,– pluss 25% mva

Varighet: ca 5 timer

Send oss en forespørsel på matkurs