Kjelltoresmat, Munkedamsveien 71, 0270 Oslo post@kjelltoresmat.no   Tore Namstad: 93 02 64 07  Kjell Arne Johnsæter: 91 60 17 84 • Personvern

  • Facebook Social Icon

Vil du heller spise ute kan du prøve en av våre restauranter:

Kjelltores matkurs 1

Kursets gang

Kursene våre tilpasses de ulike anledningene og holdes i vårt 70 kvm. store kjøkken, fordelt på fire separate «stasjoner». Så tar vi på arbeidsforklær, deltagerne deles i team, oppgaver fordeles og i ca. 1 ½ time lages det en firerettersmeny i samarbeid med kokkene. Her er det mange matnyttige tips å hente, mange fine teknikker å prøve, vi svarer på spørsmål og lærer bort «triksene» som gir middagen dimensjonen som kreves. Alle mottar et oppskriftshefte, merket med anledning og/eller firmanavn.

Kjøkkenbar

Ulike viner og alkoholfrie alternativer, som man fritt kan benytte seg av under kurset

Middagen

Etter alle forberedelser er gjort går dere inn i restauranten for å nyte maten med godt drikke. Hver rett og vin presenteres av kokken. Vi avslutter med kaffe avec.

 

Kjelltoresmatkurs 1

Pris pr. pers: 1595,– pluss 25 % mva.

Dette inkluderer:

  • Champagne / alkoholfritt og fingermat

  • Kjøkkenbar

  • 4 retters gourmetmeny som kan inneholde skalldyr, fisk, fugl/vilt/kjøtt og dessert

  • Årgangsviner og alkoholfrie alternativer til hver rett.

  • Kaffe avec

  • Oppskriftshefte med meny og drikke

  • Lokalleie

 

Kurset

Lær å lage mat. Kurs med følelsen av å være på restaurant. Kanskje den beste måten å spise ute på?

Pris: 1595,– pluss 25% mva

Varighet: ca 5 timer

Send oss en forespørsel på matkurs