Kjelltoresmat, Munkedamsveien 71, 0270 Oslo post@kjelltoresmat.no   Tore Namstad: 93 02 64 07  Kjell Arne Johnsæter: 91 60 17 84 • Personvern

  • Facebook Social Icon

Vil du heller spise ute kan du prøve en av våre restauranter:

Kjelltores Italia

I dette kurset er det fokus på det Italienske kjøkken. Vi starter med et glass Prosecco / alkoholfritt og litt fingermat

I kurset lærer du blant annet hvordan man lager pasta, risotto, pizza og andre Italienske fristelser.

Kursets gang

Dere kommer inn kjøkkenveien til et glass og litt fingermat og blir litt kjent med kokkene og hverandre. Dere deles i team og tar på blå kjøkkenforstykker, og sammen med kokkene lager dere italienskinspirert meny. 

 

Her er det mange matnyttige tips å hente, mange fine teknikker å prøve, vi svarer på spørsmål og lærer bort «triksene» som gir middagen dimensjonen som kreves. I restauranten med originalkunst oppdekt med hvite duker og høye glass nyter dere forskjellig kvalitetsdrikke til hver rett. Kaffe.

 

Alle mottar et oppskriftshefte, merket med anledning og/eller firmanavn.

 

Kjelltores Italia

Pris pr pers. kr 1350,– pluss 25 % mva

Dette inkluderer

  • Prosecco / alkoholfritt og fingermat 

  • Kjøkkenbar

  • 3 antipasta retter, pasta- eller risottorett, hovedrett og dessert

  • Godt drikke til maten (inkluderer ikke dessertvin eller avec)

  • Kaffe

  • Oppskriftehefte med meny og drikke

  • Lokalleie

Menyen varieres og relateres til sesong.

Sammen setter vi opp en meny etter deres behov og ønsker.

 

Kurset

Lær å lage mat. Kurs med følelsen av å være på restaurant. Kanskje den beste måten å spise ute på?

Pris: 1350,– pluss 25% mva

Varighet: ca 5 timer

Send oss en forespørsel på matkurs