Kjelltoresmat, Munkedamsveien 71, 0270 Oslo post@kjelltoresmat.no   Tore Namstad: 93 02 64 07  Kjell Arne Johnsæter: 91 60 17 84 • Personvern

  • Facebook Social Icon

Vil du heller spise ute kan du prøve en av våre restauranter:

Kjelltores smak og behag

Send oss en forespørsel

Boblende lykke

Dere ønskes velkommen i kjøkkendøra med et glass musserende og litt fingermat. En innføring i musserende vinproduksjon og en smak av tre forskjellige musserende viner. Opplegget tar ca 1,5 time.

Etter smakingen serveres en fireretters middag med bobler i glasset til alle rettene.

Pris pr pers kr 1750,- + 25 % mva pr pers

Vinsmaking 

En reise i vinens vidunderlige verden. Vi snakker om hvordan vin blir til – fra druer til ferdig vin, hvilken betydning har området hvor druene dyrkes og druetyper. Vi smaker på 6 forskjellige viner. Opplegget tar ca 2 timer. Kurset kan skreddersys etter deres vin ønsker. Etter smakingen serveres en treretters middag tilpasset vinene som serveres.

Pris pr pers kr 1200,- + 25% mva pr pers

 

Mat og vin i kombinasjon  

En fantastisk kveld med mat og vin i samspill. Vi inviterer dere inn på kjøkkenet hvor kokkene tilberede og servere noen småretter til aperitiffen. Så går dere til bords og vi det serverer en femretters meny med utgangspunkt i sesongens herligheter. Hver rett og vin presenteres av kokkene og vinkelneren som deler villig vekk av hva som fungerer og ikke fungerer med mat og vin. Dette blir en kveld utenom den vanlige restaurantopplevelsen, en kveld fylt med spennende kombinasjoner av mat og vin. Sett av hele kvelden.

Pris per pers kr 1800,- + 25 % mva pr pers

 

Ost, øl og vin 

En aften med ost og drikke i fokus. Dere smaker på ulike oster, faste, bløte, lagrede, pasteurisert, upasteuriserte, blåmugg og hvitmugg og vår osteekspert forteller om de ulike ostene og deres tilblivelse. Dere får også en innføring i hvordan kombinere drikke til de ulike ostene. Opplegget tar ca 2,5 time. Etter ostesmakingen serveres fransk løksuppe.

Pris pr pers kr 750,- + 25 % mva

 

KjellTores smak og behag

Ta kontakt for booking og mer info. Kursene holdes i våre lokaler, men vi kan også komme hjem til deg eller din bedrift. Be om tilbud.